Moderne solbriller til kvinder fra danske Pilgrim

Billige Pilgrim solbriller online til kvinder

Pilgrim solbriller er designet til den moderne kvinde, som vil følge tidens mode og trend. Intet er overladt til tilfældighederne, og Pilgrim gør alt for både at være moderne, men også at være på forkant med moden.
Pilgrim har bevist, at de både kan designe og producerer smykker og solbriller, som er moderne, elegante og rammer den skandinaviske stil, som er meget populær i store dele af Europa, især fordi stilen er enkel, tiltrækkende og moderne. Keep it simple synes at være et begreb, som Pilgrim arbejder ud fra.

Historien om firmaet Pilgrim, som laver smykker, solbriller og ure

Pilgrim har en meget besynderlig men fantastisk historie. Mærket er dansk, og det blev grundlagt i 1983 af Annemette Markvad og Thomas Adamsen i Skanderborg, hvor det også har hjemme den dag i dag. Faktisk blev Pilgrim startet, fordi Annemette og Thomas havde behov for at tjene nogle penge, som kunne finansiere deres rejser til især Indien. Derfor begyndte de at importere færdiglavede smykker, som i starten blev solgt på gaden og til diverse musik festivaler. Det hele startede lidt som et hippi projekt, hvor der hverken var en topstyring eller ledelse, men der blev taget beslutninger efterhånden, som problemstillinger eller situationerne opstod.
Det gik dog hurtigt op for dem, at indisk mode og dansk mode intet havde til fælles. Derfor begyndte de at designe smykkerne selv, og på den måde tilpasse smykkerne til de danske kunder. Et tiltag som blev en stor succes, især fordi Annemette selv designede smykkerne, og at der blev lagt både personlighed og sjæl i designet.
Navnet Pilgrim kom af de rejser til Indien, hvor Annemette og Thomas også var en slags pilgrimme. Det var ligeledes fra disse ture, men også hele den hippie kultur, som parret var en del af, at blomsten som symbol udsprang fra. For Pilgrim smykkerne har altid været forbundet med blomster, og blomster har været en af de gennemgående kendetegn ved smykke kollektionerne.

Smykkerne blev en succes, og efterhånden som salget steg, så kunne både Annemette og Thomas se et stort potentiale i mærket. Det medførte, at de begyndte at tage på modemesser, hvor de så kunne møde nye mulige kunder, og dermed afsætte smykker den vej. En måde hvorpå forhandler netværket blev udvidet, og mærket blev solgt i flere og flere butikker over hele Danmark.
Sådan startede det mærke, som de fleste vil kalde for Danmarks største smykke firma igennem tiderne. Det gik fra at være en lille virksomhed hobby beskæftigelse, til at blive en et smykke firma med kunder i hele Europa og flere lande i resten af verden.

Pilgrim har løbende udvidet sortimentet, så det ikke længere kun er smykker. I dag designer og producerer Pilgrim også ure, solbriller og andet accessories, som passer ind i firma profilen.
Mærket driver desuden en lang række butikker både i ind- og udlandet. Dertil kommer en masse forhandlere, som sælger Pilgrims produkter, som en fast del af deres sortiment.

I de senere år har Pilgrim fået mere og mere konkurrence fra andre danske smykke mærker, så som DyrbergKern og Pandora, men mærket har også oplevet en nedtur, hvilket især skyldes, at firmaet har været drevet af de to grundlæggere. Dette er blevet ændret ved, at der er blevet ansat en professionel bestyrelse, men også ved at overlade driften til professionelle forretningsfolk. Idag arbejder Annemette stadigvæk hos Pilgrim, hvor hun er en fast del af designer teamet, som står for at skabe de nye kollektioner af ure, smykker og solbriller. Thomas har intet med firmaets daglige drift at gøre, men han ejer stadigvæk en del af smykke virksomheden.

Pilgrim solbriller

Al begyndelse er svær, og det måtte Pilgrim også sande, da de gik ind i solbrille verdenen. Det med at designe og producere solbriller, det kan være udfordrende og kompliceret.
Først fik Pilgrim designet nogle kollektioner, som ikke skilte sig tilpas nok ud fra mængden, og som også var en smule bag efter moden. Det kostede på salget, og det var svært at omsætte og afsætte varerne. Desuden er smykkeforhandlere ikke altid de oplagte forhandlere af solbriller, hvilket også var et problem i starten. Pilgrim skulle med andre ord ud og erobre nye forhandlere.

Men efter en fejlslagen produktion, problemer med en producent og sælgernes manglende fokus på solbrillerne, så begyndte det stille og roligt at gå bedre og bedre.
Faktisk er de nyere kollektioner fra Pilgrim både top moderne, og nogle gange foran moden, hvilket kun er en fordel. For så skaber man trends, og det vil alle mærker meget gerne.

Pilgrim solbriller er lavet og designet til kvinder. De er meget feminine, både hvad angår designet, men også når det gælder detaljerne. Du kan få Pilgrim solbriller i alt fra de helt klassiske styles, så som Wayfarer og lignende, og over mere vovede og kreative stiles, hvor inspirationen tydeligvis stammer fra mærker så som Tom Ford eller Gucci.
Pilgrim går efter at lave lækre og elegante solbriller, som rammer tidens trends, og som er med på den nyeste mode. Dette sker både via designet, men også ved at samarbejde med kendisser, som skal markedsføre solbrillerne.
Solbrillerne er ligeledes fyldt med detaljer, som afspejler den tid vi lever i.

Pilgrims solbriller har en virkelig god pasform, hvilket sikre, at de sidder og, at de ikke falder af, når kunden har dem på. Farverne er på de fleste modeller klassiske, hvilket vil sige sort, brun, grå og sandfarver, Pilgrim er med tiden hoppet mere og mere på farvevognen, og idag laves flere og flere modeller i meget iøjefaldende farver. Det er alt fra ensfarvet over flerfarvet styles.

Pilgrim laver solbriller til kvinden, som ønsker dansk design, når det er bedst!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)
Moderne solbriller til kvinder fra danske Pilgrim, 8.2 out of 10 based on 5 ratings