Køb billige designer solbriller til mænd og kvinder online hos Customfit.eu

Billige solbriller til mænd og kvinder online hos Customfit.eu
Står du og skal have skiftet de gamle solbriller ud med nogle mere moderne, eller er du blot kommet i den situation, at du ingen solbriller ejer, så tjek webshoppen Customfit.eu ud.
Der forhandles alle de fede solbrille mærker til stærkt nedsatte priser. Du kan altid finde tilbud på over 1500 forskellige modeller af solbriller indenfor rigtig mange mærker. Alle solbriller er på lager, hvilket betyder at alle ordre bliver ekspederet indenfor 24-36 timer efter afgivelsen.
Pakken sendes forsikret med UPS, som garanterer levering indenfor 1-3 dage i Danmark. Oftest er der dag til dag levering på pakkerne, dog med undtagelse af øerne.
Customfit.eu forhandler blandt andet følgende mærker:

Køb af solbriller online
Der er sket en kæmpe udvikling i måden, hvorpå vi i dag køber solbriller. Hvor det tidligere var optikeren, som solgte de kendte solbrille mærker, så er en stor del af handlen i dag flyttet online. Især webshops i England, Italien og Tyskland står i dag for en stor del af online handlen med designer solbriller.

Det er de store besparelsers skyld, at store dele af solbrille salget er flyttet online. Det er ikke unormalt, at der kan spares mellem 20-70% på solbriller ved at køb dem online fremfor hos en optiker. Det er præcist samme mærke, model og farve. Så det er direkte dumt at betale den voldsomme overpris, som mange optikere tager. Dog er priserne faldet de senere år, men der er stadig store besparelser at hente.

De fleste solbriller kan købes online, dog kun med meget få undtagelser. Derfor er det altid værd at tjekke online priserne ud, før du foretager et køb. Der er flere metoder til dette, som er beskrevet herunder.

  1. Hvis du allerede ved, hvilken model du gerne vil have, så kan du let undersøge prisen online ved at benytte Google, Bing eller en af de andre søgemaskiner. Du indtaster ganske enkelt model nummeret og farvekoden, og så tjekker de priserne ud på de søgeresultater, som søgemaskinen viser.
    Det kunne f.eks være Tom Ford FT0164 NICOLE 01A (det er den sorte udgave). Du indtaster blot disse info i Google, og så vil Google vise dig en lang række webshops, som forhandler denne model og farve. Ved at søge i måske 5-10 minutter, så får du hurtigt og enkelt et overblik over prisniveauet, og du ved dermed, hvor den er billigst, og hvor modellen er dyrest. HUSK AT TJEKKE LEVERINGSTIDEN PÅ WEBSHOPPEN.
  2. Er du derimod typen, som gerne vil have et par nye solbriller, men du ved ikke hvilke, så er der en helt anden metode. Du besøger blot en af de store webshops i Italien eller Tyskland, hvor du kan se hele kollektionen fra de mærker, som måtte have din interesse. Det kan f.eks være Gucci. Så kan du sidde i ro og mag for dig selv, og gennemgå hele kollektionen og måske finde den model, som falder i din smag.
    Når du ikke ved, hvad du leder efter, så tager det ofte længere tid, at finde den rette model. Men husk tålmodighed er en dyd.
  3. Er du derimod typen, som gerne vil have rigtig billige solbriller fra sidste sæson, så skulle du besøge en af de webshops, som sælger solbrillerne til outlet priser. Det kunne f.eks være Customfit.eu. Der finder du de sidste par sæsoners modeller til stærkt nedsatte priser. Der er virkelig store besparelser at hente! Du kan ligesom i punkt 2 sidde i fred og ro og tjekke modellerne ud. Med så mange forskellige solbriller, som Customfit.eu lagerfører, så burde der være noget for enhver smag.
  4. Sidste alternativ er at besøge de forskellige mærkers egne sider. En del mærker har efterhånden en webshop på deres hjemmeside, og der kan du se mere eller mindre hele udvalget af varer fra det pågældende mærke. Selvom du er på mærkernes egen hjemmeside, så skal du være opmærksom på, at priserne sjældent er billigst der. Mærkerne sælger nemlig varerne til den vejledende udsalgspris, så de ikke skaber unfair konkurrence overfor deres forhandlere. Så er du på udkig efter et godt tilbud, så er denne metode sjældent den bedste. Så bør du benytte en af de 3 foregående forslag.

Pas på webshops med kopivarer
Du skal være opmærksom på, at der kommer flere og flere webshops, som sælger falske solbriller. Disse shops har ofte hjemme i Kina eller andre Asiatiske lande, hvor solbrillerne også sendes fra.
Priserne på denne type webshops er ofte urealistisk lave, men de er blevet bedre de senere år til, at ramme et prisniveau, som matcher med de europæiske online outlets. Derfor kan du ikke længere bruge prisen, som en sikker indikator på, at der er noget galt.
Heldigvis hedder Asiens største fragtselskab EMS. EMS håndterer kun pakker i Asien, og det er en kæmpe fordel, når du skal afsløre en webshop.
Kig altid under “FRAGT OG FORSENDELSE” – “SHIPPING AND RETURN” eller lignende punkter. Fremgår det af disse sider, at pakken sendes med EMS, så kan du være 120% sikker på, at pakken afsendes fra Asien, og dermed er sandsynligheden for, at solbrillerne er falske enorm. Dette er et simpelt og enkelt trick, som virker i de fleste tilfælde.
Fremgår det ikke af webshoppens betingelser, hvem de sender pakkerne med, så kontakt dem pr. mail, og forespørg direkte til fragtselskabet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Køb billige designer solbriller til mænd og kvinder online hos Customfit.eu, 10.0 out of 10 based on 3 ratings