Billige Oakley solbriller til mænd og kvinder online

Super lækre solbriller fra Oakley til ham og hende

Oakley solbriller er unikke og noget helt specielt, og de er på ingen måde, som andre solbriller. Ikke nok med at de ofte adskiller sig fra alle andre mærker, når det gælder designet, de er også helt specielle, når det kommer til pasformen og materialerne. Ting som har været med til at gøre Oakley til et af de største brands indenfor idræts folk og aktive personer. Og det er her Oakley har kerne målgruppe sammen med militæret, hvor f.eks den amerikanske hær har Oakley solbriller som standard udstyr.
Oakley er på mange måde et mærke, som har en interessant historie, hvor innovation har været den gennemgående faktor lige fra starten og helt indtil idag.

Oakleys historie

Oakley er historien om en ægte iværksætter, som havde en ide, der blev ført ud i livet for små midler. Det hele startede i 1975 i Jim Jannards garage, hvor han eksperimenterede med at lave Grips (håndtag til motorcross cykler) til motorcross events. Jim havde en ide om, at han kunne lave disse Grips meget bedre, end dem der allerede var på markedet. Så i garagen opfandt han det patenterede materiale, som er kendt under navnet Unobtanium, som stadigvæk benyttes idag til at lave blandt andet næse stykkerne til Oakley eyewear.

Navnet til firmaet fik Jim fra hans trofaste ven, nemlig hans hun Oakley, som var med i hele udviklings processen. Oakley var en fast inventar i garagen, mens Jim arbejdede, og derfor blev firmaet opkaldt efter hunden.

Jim Grips var så gode, at salget gik over alt forventning, og produktionen af mortorcross udstyr tog pludselig fart. Herefter fulgte nummer plader, handsker, albuebeskyttere, benskinnebeskyttere og goggles for BMX og motorcross. Og det var disse goggles, so blev starten på Oakleys solbrille eventyr, som de fleste kender mærket for idag.
For i 1980 lancerede Jannard det første par goggles med navnet The O-Frame. De havde det kendte Oakley O logo på elastikken, og de var et mega hit. Allerede i 1983 kom de første Oakley ski goggles på markedet. På grund af den gode komfort, så blev Oakley hurtigt en af de populære mærker indenfor skisport sammen med Carrera, og det stigende salg førte til, at Oakley også ville lave “normale” solbriller.

Er der noget Oakley ikke er, så er det normal. Så de første Oakley solbriller var modellen Factory Pilot Eyeshades, som selvfølgelig var en sporty solbrille. Designet var helt anderledes end det, som alle andre mærker lavede på den tid, men modellen blev hurtigt et hit blandt sportsfolk, da komforten var i top, ligesom ved ski og motorcross goggles.
Men den næste Oakley model var mere fashion orienteret, for det var nemlig Frogskin. Det er tydeligt, at Jim og hans designere har fundet stor inspiration i Raybans Wayfarer model. Men selvom Frogskin til forveksling har de samme designtræk som Wayfarer, så er der en verden til forskel på de to modeller. For det første er Frogskin lavet i et andet plastik materiale, som gør at solbrillen vejer mindre. Dertil kommer at den sidder meget bedre end Wayfarer, som generelt også sidder super godt. Og sidst men ikke mindst, så er Frogskin bare det federe, da stilen er mere maskulin og kanterne skarpere. Men Frogskin har ikke samme historie som Wayfarer, og derfor er modellen aldrig blevet samme succes, som Raybans bestseller.

Efter Frogskin fulgte en lang række af solbriller, som alle mere eller mindre havde det til fælles, at de havde et sporty design, og at de var lavet med sports udøvere som målgruppe. Ikke at Oakley kun ville sælge til sports udøvere, men i 1980´erne og 1990´erne var det blot et udyrket marked, hvor Carrera og få andre sad meget tungt på markedet. Så det var let for Oakley at komme ind, da Oakley skilte sig ud fra mængden på den fede måde.

Oakley fortsatte med at vokse, og firmaet byggede flere og flere varegrupper på sortimentet, men solbriller forblev stadigvæk fokusområdet.

I 1995 gik Oakley på børsen. Jannard beholdte selv 64,8% af aktierne i Oakley Inc, og selskabet havde på daværende tidspunkt en værdi på enorme $820 millioner. På 20 år var Oakley gået fra at være en ide og investering på $300 til at være et multinationalt selskab med en værdi på over $820 millioner. Alt sammen på grund af en mand, en vision og en tanke, nemlig Jim Jannards.

I 2006 købte Oakley en anden amerikansk solbrille producent, nemlig Oliver Peoples Group. Selvom Oliver Peoples havde en helt anden målgruppe end Oakley, de fokusere på kendisser og dyre fashion solbriller, så passede firmaet perfekt ind i Oakleys strategi om, at udvide firmaet med flere brands og målgrupper.

I sommeren 2007 kom verdens største solbrille producent, nemlig italienske Luxottica med et bud på Oakley. Milano firmaet var klar til at betale hele €2,1 milliard for det fulde ejerskab over Oakley Inc inklusiv alle varemærker og rettigheder. Handlen blev afsluttet i November 2007, og den er en af de største handler indenfor solbriller og eyewear nogensinde!
Luxottica har også købt andre mærker så som amerikanske Ray-ban og italienske Persol.

Oakley og sport

Igennem tiden har Oakley været en af de foretrukne mærker i flere sportsgrene. Dog har cykelsport og skisport være de to sportsgrene, hvor udøverne har foretrukket Oakley solbriller og goggles. Og det er der en speciel grund til, og det er Oakleys komfort.

Imodsætning til mange andre solbrille mærker, så sidder Oakley solbriller super godt og tæt til ansigtet. Det vil sige, at du ikke kan tabe solbrillerne, heller ikke selvom du pludselig bliver udsat for voldsomme stød, skub eller hvis du skulle risikere at vende på hovedet. Solbrillerne bliver siddende, og det er en af de største fordele ved Oakley. Derfor er Oakley også blevet populært i sportsgrene, hvor udøverne kunne blive udsat for diverse ting og sager. Ud over cykling og skisport, så har løbere, bjergbestigere og klatre generelt, atletik folk mm forestrukket Oakley.

Selvom flere mærker, herunder Nike og Adidas, ihærdigt har forsøgt at slå Oakley af pladsen, som det mest foretrukne sports solbrille mærke, så er det ikke lykkes til dato endnu. Det kan selvfølgelig nås endnu, men der er ikke meget, som tyder på at det skal ske.

Oakley er desuden kommet med noget helt nyt, hvor glassene er sikre, og ikke kan slås i stykker, heller ikke selvom du benytter en hammer. Så ikke nok med, at solbrillerne sider nærmest perfekt, nu beskytter de også øjnene imod flyvende genstande og objekter.

Lance Armstrog er en af de udøvere, som især har benyttet Oakleys solbriller, og også har gjort dem kendt. For han har i den gode sags tjeneste designet et par Oakley LIVESTRONG Jawbone solbriller. Gule som den føretrøje, som han vandt 7 gange i træk i Tour De Fance, og med et sæt hajtænder på siden, så de får det ekstra rå look.
Overskuddet for salget af disse LIVESTRONG Jawbone solbriller går til Lance Armstrong Foundation, som forsker i kræft.

Og så er Oakley officiel partner for det amerikanske Olympiske hold, som i 2012 indtager OL i London. Oakley leverer solbriller til alle atleterne, så de får de bedste redskaber i deres kamp mod guldmedaljerne.

Oakley solbriller til kvinder

Oprindeligt har Oakley designet og produceret solbriller til mænd, eller unisex, som de også blev kaldt. Men det har ikke været nogen hemmelighed, at Oakleys målgruppe især var mandlige sports udøvere, aktive personer og mode gutter.
Men i 2009-2010 blev der lavet om på det. For der lancerede Oakley den første solbrille kollektion kun til kvinder. Det er tydeligt, at Oakley har forsøgt at lave en solbrille kollektion, som kombinere det rå og praktiske design med den moderne fashion mode, som pigerne vil have. Og det er faktisk lykkes ud over alt forventning.

Kollektionen er fyldt med super fede dame solbriller, som har den komfort, som Oakley er kendt for, men som også har et moderne og fashionabelt touch.
Ved at kombinere design og utraditionelle farver, så er solbrillerne faktisk blevet feminine.
Den store succes er nu blevet fulgt op af flere kollektioner kun til kvinder, da Oakley har indset, at kvinder køber flest solbriller. Og det er derfor dumt at gå glip af det store salg, når det nærmest er et tag selv bord.

Køb billige Oakley solbriller på tilbud her!
Customfit.eu sælger solbriller fra Oakley til udsalgspriser
. Du kan altid finde en masse forskellige modeller, som alle er på lager. Der er  både herre-dame-unisex modeller, så der skulle være noget for enhver smag og køn.
Priserne starter fra 80 euro og op efter  + levering. Så mangler du et par nye fede Oakley solbriller, så tjek Customfit.eu ud!

Læs mere om Tom Ford solbriller her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Billige Oakley solbriller til mænd og kvinder online, 10.0 out of 10 based on 4 ratings